keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kiisseli-kermaherkku



Hei!
Ihana jälkkäri tuli, kun tein paksuhkon kuningatarkiisselin ( vadelmia ja mustikoita ). Laitoin jälkiruokakulhoihin ja päälle kermaseosta. Vaahdotin siis 23 %:sta vispikermaa ja vähän sokeria joukkoon. Lisäsin vaahtoon reippaasti sekoittaen liivatetta ( Ensin liotetaan kylmässä vedessä liivatelehdet, jonka jäleen kuumennetaan pieni tilkka nestettä ja liuotetaan liivatteet sinne. kaadetaan nopeasti sekoittaen, ohuena nauhana joukkoon. ) suhteella 1 liivatelehti per 1 dl kermaa. Sitten hetkeksi pakastimeen viilenemään ja jähmettymään, nams! :)

Iloista päivää!

<3 Iippa

2 kommenttia:

kate kirjoitti...

Kiva kiisseli-idea. Aikasta vähän on nyt viime aikoina tullut tehtyä kiisseleitä, vaikka ne hyviä väli- ja iltapaloja onkin. Näyttää erittäin herkulliselta, nam!

kyökkipiika kati kirjoitti...

Aijai, kiisseli ja kerma on ihan herkku-klassikko!!! Liivatetta eiolekaan tullut mieleen käyttää, joskus voisi... :)