torstai 16. huhtikuuta 2009

Juhlava persikkarahka


Pääsiäisen jälkkäriä. Oli kyllä tosi hyvää ja lisäksi kävi kivasti kuivatut hedelmät tuohon päälle. Ohje oli taas yllättäin Ruokamaailma-lehdestä. Onpahan ohjeet tallessa täällä sitten ensi pääsiäistäkin ajatellen jos lehtinen hukassa. Testatut ja hyviksi havaitut! ;)

Juhlava persikkarahka

4 annosta

1 tlk maitorahkaa
1 tlk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 tlk ( 415 g ) säilykepersikoita
150 g mantelimassaa
2 rkl sitruunamehua
1/2 dl sokeria

Valuta persikat ja kuutioi ne. Vaahdota vaniljakastike. Raasta mantelimassa. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, sokeri sekä mantelimassa, hedelmät ja vaahdotettu vaniljakastike. Siirrä jälkiruokamaljaan tai jaa annosmaljoihin.

1 kommentti:

Kodin Onni kirjoitti...

Hyvää ja iloista vappua!! :)