Nam, nam tätä salaattia!!! Tein tätä tänään pääsiäisen kunniaksi tupla-annoksen ja koko satsi katosi samantien parempiin suihin. Lapsetkin ottivat lisää. Tein savulohesta. Ohje on Yhteishyvän Ruokamaailma-lehdestä. Hyvää pääsiäistä kaikille! :)
Savukala-munasalaatti
vihreää salaattia tai rucolaa
300-400 g perattua savukalaa
150 g leipäjuustoa
1/2 hunaja- tai verkkomelonia
muutama kirsikkatomaatti
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
ruohosipulia
Kastike
1 rkl Dijonsinappia
1 rkl hunajaa
2 tl valkoviinietikkaa
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
Huuhdo ja kuivaa salaatti. Levitä salaattisuikaleet tai rucola laakean salaattikulhon tai vadin pohjalle. Paloittele savukala ja poista samalla ruodot. Kuutioi juusto. Poista melonista siemenet, lohko meloni, poista kuori ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja lohko munat. Asettele ainekset salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastike ja valuta salaatille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
Oi että, miten herrrrrkullisen näköinen salaatti!
Hyvää pääsiäistä!
Oli kyllä tosi herkullista ja tässä kaikki ainekset oli mun herkkua, joten lopputuloksen oli pakko ollakin hyvää! :)
Hyvää pääsiäistä sinulle myös! :)
Ihanan näköistä salaattia. Mun lemppareita on ruokaisat salaatit,namskis. :P
Mukavaa Pääsiäistä myös Sinulle Iippa. <3
(sitä mietin että onko se sun oikea nimi vai lempinimi?)
Kiitos Kati! Iippa on lempinimi, jonka mieheni keksi seurustelumme alussa ja kutsuu mua aina oman perheen kesken edelleen Iipaksi.
Herkullisen näköistä ja varmasti makuista, kun mun(kin) lempparijuttuja tässä! :) Ruokaisat salaatit ovat kyllä ihania, mutta valitettavasti meidän mukulat eivät niitä suostu syömään. Mutta jääpähän meille vanhemille enemmän! ;)
Ihanaa, kala ja kananmuna on mun suurta herkkua!! Tästä saisi maistuvan eväsherkun töihin;:)
Lähetä kommentti