lauantai 11. huhtikuuta 2009

Hedelmäinen kookosbroileri

Tämä on todella hyvää! Ohje on Yhteishyvän Ruokamaailma-lehdestä. Meidän S-marketissamme oli basilika loppu, joten sitä en laittanut tähän ruokaan. Kiva ruoka pääsiäisenä ja milloin vain. Maistui meillä lapsillekin. :)

Hedelmäinen kookosbroileri

600 g broilerin fileesuikaleita
1-2 rkl öljyä
1-2 rkl currya
1 tlk kookosmaitoa
1 rkl soijakastiketta
hiven suolaa ja kanafondia
mustapippuria
1 tlk säilöttyjä mangoviipaleita
1 banaani
3 rkl cashewpähkinöitä
tuoretta basilikaa

Paista broilerit öljyssä kasarissa. Sekoita joukkoon curry. Lisää kookosmaito, soija sekä suolaa ja fondia sekä ripaus pippuria. Keitä viitisen minuuttia. Valuta mangot ja paloittele ne. Viipaloi banaani. Lisää hedelmät ja kiehauta kastike. Siirrä kastike tarjoiluastiaan ja sirottele päälle rouhitut pähkinät ja suikaloitu basilika. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

2 kommenttia:

Kodin Onni kirjoitti...

Tätä samaa ruokaohjetta minäkin aluksi suunnittelin tälle päivälle mutta valitsin juuri sen toisen ruokamaailma-lehdestä. Tämä oli varmasti herkullista, pitää kyllä kokeilla kun tähän aineksetkin ostin kaappiin odottamaan. :)Ihanalta näytti myös tuo salaatti.

Iippa kirjoitti...

Kyllä oli tosi hyviä molemmat! Hih, sinäkin tehnyt samasta lehdestä pääsiäisruokia. :) Siinä oli monta hyvää, niinpä mulla aineksia kans useampaan juttuun siitä lehdestä. Kuljin lehti kädessä kaupassakin, kun en jaksanut ostoslistaa kirjoitella ja melkein konkreettisesti törmäsin tuttuun kaupassa, kun en nähnyt mitään lehden takaa, hih, hih! :D