tiistai 15. joulukuuta 2009

Hyvää joulunaikaa!


Tervehdys tällekin puolelle! Eipä ole tullut päiviteltyä tätäkään blogia aikoihin. Kaikessa kiireessä ei ole tullut kuvailtua leipomuksia ja ruokia... Josko ensi vuonna olisi vähän aktiivisempi asian suhteen! ;)

Se on sitten jo joulu ensi viikolla! Jouluisia leipomuksia ovat varmasti blogit pullollaan, joten laitan nyt vain tähän kuvan sitruunamuffinseista joita tein viime viikolla. Tuttuni myy Kotigastronomin tuotteita ja tilasin häneltä mausteita ja vähän muutakin. Kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa tehdä muffinsit valmisaineksista. Kotigastronomin Sitruunamix-muffinsijauheeseen sekoitettiin vain öljy ja vesi, helppoa ja nopeaa! Suurena sitruunamuffinsien ystävänä nämä maistuivat minulle sekä myös muille meidän perheessä. Hävisivät alta aikayksikön tuolta vadilta! ;D Sisään olisi voinut vielä kehitellä vaikkapa jonkinlaisen sitruunatahnan tai -rahkan. Myös lihapullamausteseoksella sai nopsaan maistuvat pyörykät.

Kotigastronomin tuotteita voi tilata suoraan myös sivuiltaan.

Tämän ei nyt ollut tarkoitus olla erityisemmin mainos, kun en itse edes myy noita, mutta mulle oli ennen tietämätön firma, tai sitten olen vain ollut jonkinlaisessa uutispimennossa. ;)

Täällä flunssaa sairastellaan, pienin jo kolmannen kuurin korvatulehdukseen peräkkäin syönyt. Toivotaan, että helpottaisi, eikä tarvitsisi putkittaa korvia! Jouluvalmistelutkin ovat jäljessä, mutta eiköhän tässä vielä ehdi, kun pitää kiirettä! :)

Oikein hyvää joulunaikaa kaikille! <3

Toivottelee,

Iippa

Ei kommentteja: